Over Modegids.nl

Modegids.nl is de perfecte site voor modeliefhebbers! Je kunt er alle laatste modetrends vinden en prijzen vergelijken van alle grote Nederlandse online winkels. Bovendien vind je op onze modeblog nog meer tips, inspiratie en adviezen voor het samenstellen van je eigen outfits. De site is opgezet door Chantal, een echte fashion geek, die niets liever doet dan haar nieuwste vondsten en stylingtips delen met jou!

Samenwerken met Modegids.nl

We zijn altijd geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe kansen en samenwerkingen bij ModeGids.nl. Of je nu een gevestigd modehuis bent, een opkomend ontwerper, een retailer, of gewoon iemand met een passie voor mode en stijl – we horen graag van je.

Bij ModeGids.nl hebben we een betrokken en stijlbewuste lezersgroep die altijd op zoek is naar de nieuwste trends, de beste deals en de meest inspirerende stijladviezen. Door samen te werken met ons, krijg je de kans om deze enthousiaste en loyale gemeenschap rechtstreeks te bereiken.

Wat we bieden

Advertorials: We kunnen advertenties plaatsen die passen bij de inhoud en stijl van onze site, zodat ze resoneren bij onze lezers. We zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je boodschap effectief wordt overgebracht.

Blogposts: Heb je een uniek perspectief of deskundig advies te delen? Wij bieden de mogelijkheid om gastblogposts te plaatsen die onze lezers zullen inspireren en informeren.

Promotieacties: Of het nu gaat om een kortingscode, een wedstrijd of een andere speciale actie, we kunnen deze verspreiden onder onze lezers om je producten of diensten extra onder de aandacht te brengen.

We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze partners. We willen ervoor zorgen dat elke samenwerking voordelig is voor zowel jou als onze lezers. Daarom staan we altijd open voor innovatieve ideeën en suggesties.

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking, of als je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via info@modegids.nl of vul het onderstaande formulier in. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Opmerkingen of tips?

Voor vragen, opmerkingen of tips kun je contact opnemen met info@modegids.nl of onderstaand formulier.

Contact Formulier

Laat hieronder een bericht achter, zodat wij binnen enkele dagen contact met je kunnen opnemen!

Naam(Vereist)

Modegids.nl is een project van Inspired Media. Voor samenwerkingen, gelieve contact opnemen met info@inspiredmedia.nl en vermeld hierbij de website Modegids.nl.